Rauwe liefde. Pure sex. Krachtige relaties. Liefdevol daten. Man/vrouw zijn. Hoe doe je dat in hemelsnaam?

De meest liefdevolle zin die een man tegen zijn vrouw kan zeggen

Die ene magische zin. Liefdevol. Warm. Het is mogelijk een vrouwending, dus laat ik dan vooral voor mezelf spreken. 

De eerste keer dat mijn lief het naar me appte, dacht ik: "jij bent echt wel mijn man". En het maakt dus niet uit of ik 'm in een notificatie krijg, of hij het face-to-face tegen me zegt of aan de telefoon. 

Ik voel me meteen geborgen. Veilig. Hij waakt over me. Er kan me niks gebeuren. Als zich iets zou voordoen, is hij mijn redder in nood. Mijn Beschermer.

Het heeft vast iets te maken met daddy issues. Of in ieder geval het kleine meisje in me.

De eerste keer durfde hij het niet zo goed te vragen. Hij had het eerder al een paar keer voor zich gehouden zelfs. Want zijn chick is natuurlijk een zelfstandige, onafhankelijke vrouw. Ze weet wat ze wilt en ze regelt het allemaal zelf. Dan stel je zo'n vraag niet.

"Van mij hoef je geen verantwoording af te leggen natuurlijk, maar vind het wel fijn om te weten. Stelt mij ook gerust."

Inmiddels zijn we alweer een hele tijd samen en nog steeds word ik warm van binnen als hij me appt. Vanavond was ik extra verliefd toen hij later ging slapen, omdat hij wachtte op mijn antwoord op zijn vraag:

Laat je me even iets weten als je thuis bent?

 

Klooien in de liefde

#2. En hoe nu verder