Rauwe liefde. Pure sex. Krachtige relaties. Liefdevol daten. Man/vrouw zijn. Hoe doe je dat in hemelsnaam?

De snurkende lul

Het is laat. Mijn man ligt al in bed. Ik ga naast hem liggen en slapend kruipt hij in m'n holletje. Trefzeker grijpt zijn hand direct een van mijn borsten. En hij slaapt verder. Lekker mannelijk.

Ik glimlach. Wat heerlijk dat je automatisch een borst kan beetpakken zonder dat je het merkt. Maar wat voel ik nu? Wat tikt daar tegen m’n kontje? Goedenavond heerlijke lul! Is m'n man dan toch wakker en zit hij me te plagen? Opnieuw veert zijn pik op. Ik reageer door mijn billen aan te spannen. Een kleine beweging die al snel nog een enthousiaste reactie teweegbrengt. 

Eigenlijk wil ik slapen maar ik word altijd zo blij van springende piemels. En deze lul is hardnekkig. Tik tik. Weer begroet hij een bil. Ik moet er gewoon van giechelen, want volgens mij slaapt m'n man gewoon door. 

Ja. Ik weet zeker dat hij slaapt. Hij snurkt. Wow. Mijn man ligt te snurken terwijl z'n energieke lul zin heeft in actie. Wat zal ik doen? Hem op een lekkere manier wakker maken? Maar dat heb ik vorige week ook al gedaan. De nachtelijke escapades moeten wel een avontuurtje blijven. 

Ik begin de secondes te tellen om te kijken of piemel het al opgeeft. Dat is eigenlijk ook wel een leuk spelletje. Als het even rustig is, beweeg ik mijn kont weer. En hup, daar is mijn trouwe vriend.

De verleiding om hem onder handen te nemen groeit, maar tegelijkertijd verdwijnt die ook met iedere tevreden snurk. Dat is misschien maar goed ook. Mijn man ligt echt lekker te slapen. Na een tijdje dommelt zijn pik ook in. Het is weer rustig. Met een lach op mijn gezicht val ik in slaap. 

Flirten, hoe gaat dat ook alweer?

Wat doe je als je relatie even niet goed voelt?